Til Visby i sne og slud

posted in: Danmark Rundt | 2

Jeg blev vækket i nat af snefnug der ramte mig i ansigtet, og måtte lige kravle lidt længere ind i shelteren for at kunne sove tørt. Imorges vågnede jeg så op til et snedækket landskab efter nattens snevejr. Der var betydeligt mere sne end de foregående dage. Fra shelteren vandrede jeg så et kort stykke langs Limfjorden og igennem Eshøj Skov til Thisted.

image

Det begyndte at sne og snevejret kom og gik det meste af dagen. Himlen var virkelig grå, og i horisonten kunne jeg se Mors hvor de mørkegrå skyer næsten rørte landskabet. Efter Thisted var det slut med at gå vestpå, og jeg begyndte at vandre mod syd ned langs Thisted Bredning. Ved middagstid tog snevejret til, og jeg gik ind på en tankstation for at spise frokost i læ for vejret.

image

Efter mit frokostmåltid var snevejret væk, men tilgengæld var der kommet slud som fortsatte resten af dagen. Det var noget rigtig vådt vejr at gå i, men sådan var det jo. Sidst på dagen var jeg ved at være godt træt af at gå. Jeg fik på mærkværdigvis indstillet rygsækken godt, så den hverken gjorde ondt på min skulder eller irriterede mine hofter, og så satte jeg ellers tempoet ivejret og vandrede med fuld fart til Visby kirke, hvor jeg var heldig at kunne tanke vand, og fortsatte så til en shelterplads der lå ved en friskole kort derfra.

Dato: 9. Januar

Dag: 146

Kilometer (luftlinje): 33 km vandring – ialt 4598 km

Tid i bevægelse: 8:30-16:45 med pauser og indkøb

Vejr: 0 grader, snevejr, slud fra middag, overskyet, stille vind 4 m/s.

image

2 Responses

  1. Amalie

    Det er ganske interessant at følge en færd rundt i Danmark. Det giver i hverfald mig inspiration til ture rundt i Danmark. Så tak for det. Kunne du skrive et indlæg om dine planer for den videre færd? Jeg havde fx helt glemt at du manglede Limfjorden og tænkte at du da vist havde været hele vejen rundt i landet, fraset et par småøer. Fortsat god tur.

    • Aske Christensen

      Hej Amalie jeg har faktisk ikke de store planer når jeg er færdig med Limfjorden. Der tager jeg nok en pause derhjemme også må jeg se hvad tiden byder…