Amager Fælled

posted in: Danmark Rundt | 0

Idag gik turen fra Miki i Nordvest København ud til og rundt om Amager og tilbage til Miki igen til endnu en overnatning indendørs. Det betød også at jeg kunne lade det meste af mit grej ligge, hvilket gjorde at jeg fik løbet hele dagen.

image
Amager Strand

Jeg startede med at løbe igennem kongens have ud til Christianshavn, og så ellers langs med Amagers kyst. Her kom jeg forbi Amager Strand hvor jeg kom ud at løbe på en sandbanke med vand på begge sider. Der var egentlig meget flot, og så var der skam lavet en god sti så jeg slap for at få sand i skoene.

Ved frokosttid begyndte det at småregne, og det fortsatte resten af dagen. På det tidspunkt ærgede jeg mig lidt over at jeg ikke havde min Goretex jakke, men så glemmer jeg den nok ikke en anden gang!

image
Amager Fælled

Jeg løb uden om Kastrup Lufthavn og kom igennem Dragør, hvor der var mange gamle huse samt gader med brosten. Herefter kom jeg til Amager Vildtreservat eller Amager Fælled som det vel også kaldes. Det var dagens naturoplevelse med store flade græsmarker og en masse fugle. Der var godt nok ingen læ at finde i det næsten flade landskab, og vinden gik lige gennem mit tøj, så det var til tider køligt. Men det var fedt med sådan et område trods den korte afstand til byen.

image
Amager Fælled

Efter Amager Fælled var jeg ved at være træt og jeg blev nødt til engang imellem at minde mig selv om at der skulle løbes. Inde i byen var der kommet sindssygt meget trafik og ikke mindst støj, så det skulle jeg lige vende mig til igen efter turen rundt om Amager. Men jeg endte da med at finde vej gennem de mange gader og over til Miki igen.

Dato: 13. Oktober

Dag: 78

Kilometer (luftlinje): 55 km løb – ialt 2516 km

Tid i bevægelse: 8-15:30

Vejr: 8 grader, regn det meste af dagen, overskyet, frisk vind 5 m/s.

image