Torø og Assens

posted in: Danmark Rundt | 0

Jeg havde sovet herligt i nat i en rigtig seng og følte mig veludhvilet imorges og det fik jeg brug for! Jeg startede dagen med morgenmad og en god gang morgenkaffe sammen med min mormor og morfar.

image

Jeg blev kørt til Helnæs igen, og forsatte hvor jeg slap igår. Jeg løb ud mod Helnæs østkyst, og fulgte stranden hvor der var meget lavvandet og havet helt stille. Ovre på vestsiden af Helnæs løb jeg ud til et fyr, og kom ud på en markvej der gik tæt på kysten. Markvejen førte mig ud til Helnæs Maden som var et lavtliggende overdrev.

image

Jeg holdte en kort pause hvor jeg stod og nød udsigten udover overdrevet på den ene side og stranden på den anden side. Ude over havet var der helt sort, og jeg nåede kun lige at tænke at jeg forhåbentlig kunne nå at løbe væk fra regnskyen, inden den var over mig og det stod ned i stænger.

Jeg begyndte at løbe igen over Maden og ud mod hovedvejen på Helnæs, så jeg kunne komme tilbage til Fyn. Heldigvis bevægede regnskyen sig hurtigere end jeg kunne løbe, så det blev hurtigt tørvejr igen og resten af dagen var der kun kortere byer.

image

På Fyn løb jeg over til Torø som var meget tæt på ikke at være en ø. Jeg fulgte stranden derover som hang sammen med resten af sydfyns strand, ellers var der en bro derover der var omkring fem meter lang. Der var lavet en fin sti rundt om Torø som jeg løb rundt, og det var en super tur. Herefter løb jeg gennem Assens og fortsatte så nordpå hvor dagens etape stoppede ved Sandager efter en 48 kilometers løbetur. Der blev jeg samlet op og kom tilbage i det varme sommerhus.

Dato: 29. November

Dag: 125

Kilometer (luftlinje): 48 km løb – ialt 3932 km

Tid i bevægelse: 9-14:50 med småpauser

Vejr: 8 grader, overskyet, periodevis regn, kraftig vind 14 m/s.

image