Restitutions vandring

posted in: Danmark Rundt | 0
Husby klitplantage
Husby klitplantage

Det var dejligt at vågne op i en campingvogn fyldt med mad imorges. Min mormor og morfar bliver her nogle dage endnu og følger mig med campingvognen. Det passer mig egentlig rigtig fint efter tirsdagens lange tur! Det giver god mulighed for at få en masse mad indenbords, så energi depoterne kan blive fyldt op igen, samt så kan jeg nøjes med at løbe med vand og mad i rygsækken, da campingvognen venter for enden.

Hele formiddagen gik jeg og var rastløs. Jeg kunne ikke bestemme mig for om jeg skulle holde en hviledag mere, eller om jeg skulle vandre lidt videre. Mine ben virkede fint når jeg bare gik. Musklerne var ikke særlig ømme, men havde ondt i min ene achillessene, når jeg forsøgte at løbe lidt rundt på campingpladsen. Det er der ikke noget at sige til efter tirsdagens strabadser, så løb bliver der nok ikke noget af det næste stykke tid.

Vedersø Klit
Vedersø Klit

Ved frokost tid bestemte jeg mig for at vandre lidt videre. Det var nok ikke den bedste beslutning, men udsigten til en rastløs dag i campingvognen var heller ikke tiltalende. Det første stykke var landskabet det samme som det jeg havde set i tirsdags, men det gjorde det bestemt ikke mindre interessant. Jeg vandrede op på en høj klit, hvor jeg kunne se ud over Vedersø Klit. På den ene side var stranden, i midten var de høje klitter og inde i land var der fuldstændig fladt! Herefter gik jeg ned og fulgte stranden et stykke. Det blæste godt idag så bølgerne var store.

Husby klitplantage
Husby klitplantage

Der gik ikke lang tid inden jeg søgte ind mod land igen. Sandet var meget blødt og stranden havde meget hældning, så det var ret belastende at gå der. Jeg kom forbi en masse flotte sommehuse med stråtækt tage. Efter sommerhuskvarteret fortsatte jeg igennem Husby klitplantage, som var en virkelig god naturoplevelse. Nåletræer, store klitter og bare græs arealer. Jeg gik op på en af de høje klitter hvor der var udsigt ud over det meste af plantagen.

Nå, men herefter fortsatte jeg længere nordpå hvor jeg fik udsyn udover Nissum fjord på højre hånd. Da jeg nåede til Thorminde valgte jeg så at stoppe dagens tur. Det havde ikke været en særlig lang dag, men nu skulle jeg også passe på mig selv, så kroppen kunne restituere ordentligt. Hjemme i campingvognen var det en oplagt mulighed at få tjekket op på udstyret. Lidt af mit tøj blev repareret. Der var blandt andet kommet en del huller i min langærmede uld undertrøje som blev syet. Jeg har også forsøgt at lime mine sko lidt, da de nogle steder er begyndt at gå lidt i stykker, men det ser desværre ikke ud til at limen holder. Ellers har jeg forsøgt at slappe af og spise så meget som muligt, nu når muligheden er her. 

Dato: 30. juli

Dag: 13

Kilometer (luftlinje): 16 km vandring

Tid i bevægelse: 12-16

Vejr: Overskyet efter frokost, 16 grader og en del vind sidst på dagen.