Knudshoved

posted in: Danmark Rundt | 0

Jeg kunne høre småregn på skurets tag da jeg vågnede imorges. Heldigvis stoppede det, da jeg havde pakket sammen og så vandrede jeg videre. Vejret var stadig overskyet og diset, men det var varmere end de forrige dage. Det var skønt, og jeg havde for en gang skyld nemt ved at holde varmen i mine fingre.

Da jeg vandrede mod Vordingborg begyndte det at gøre rimelig ondt under mit venstre skulderblad. Jeg prøvede at spænde hoftebæltet ekstra meget og justere på skulderstropperne, men det hjalp ikke særlig meget. Der var ikke meget at gøre ved det andet end at fortsætte, men det gik mig meget på at jeg også før havde oplevet at have ondt i venstre skulder men aldrig i højre. Det kunne jo betyde at jeg var blevet skæv i skuldrene.

image

Inden Vordingborg efter at have indstillet rygsækken på alverdens måder lykkedes det mig at få aflastet min venstre skulder og den føltes god igen. Ved Ore strand mødtes jeg med en journalist fra Sydsjællandske Tidende og snakkede med ham i en halv time, hvorefter jeg fortsatte mod Knudshoved som er en lang tange.

image

På vej derud fulgte jeg stranden et stykke. Træerne stod helt ud til stranden der bestod af en blanding af sten, sand og tang. Da jeg endelig nåede Knudshoved var mørket desværre ved at falde på, men det var et fantastisk flot sted.

image

Det var lidt bakket og med små skove rundt omkring og så ellers store græssletter som blev afgræssede af en masse køer. Jeg fandt mig et sted ned til vandet, hvor jeg slog mig tarp op. Her lå jeg så i tørvejr til lyden af lidt småregn der var begyndt, og håbede så ellers på en god nats søvn uden selskab fra køerne. Forhåbentlig er det lyst når jeg drager videre imorgen, så jeg bedre kan se Knudshoved og få taget nogle gode billeder.

Dato: 5. November

Dag: 101

Kilometer (luftlinje): 41 km vandring – ialt 3270 km

Tid i bevægelse: 7:30-17:30 med pauser og indkøb.

Vejr: 10 grader, overskyet, dissede, stille vind 2 m/s.

image