Tilbage til Jylland

posted in: Danmark Rundt | 2

Idag nåede jeg over Lillebæltsbroen og tilbage til Jylland. Det var efterhånden lang tid siden jeg sidst havde haft fødderne på jysk jord, og det havde været en milepæl det sidste stykke tid som jeg nu endelig nåede. Nu er næste mål at nå grænsen som jeg gerne skulle nå inden jul.

image

Inden Lillebæltsbroen løb jeg igennem en flot skov på nogle fede stier. Men efter broen blev det mest til landevej helt til Kolding, så det blev et langtrukken stykke. Benene var tilmed noget tunge så jeg skiftede en del imellem at løbe og gå. Forhåbentlig er de mere friske imorgen.

image

Jeg kom forbi Houens Odde men jeg løb ikke derud, da der var et godt stykke derud og ikke mindst et langt stykke tilbage igen. Jeg havde også været der før på en sommerlejr med spejderne da jeg var mindre, så jeg havde set området som jeg huskede som flot. Det bragte ydermere mange minder frem da jeg passerede Odden.

Jeg var hurtigt gennem Kolding og efter et kort stykke kom jeg til Rebæk hvor jeg sluttede dagens aktivitet. Resten af dagen var det så bare med at få hvilet de trætte ben.

Dato: 2. December

Dag: 127

Kilometer (luftlinje): 36 km løb og lidt vandring – ialt 4012 km

Tid i bevægelse: 8:45-13 med småpauser

Vejr: 10 grader, overskyet, frisk vind 7 m/s.

image

2 Responses

 1. Mads Thomsen

  Hej Aske
  Håber du fejrede dagen idag – du har både rundet de 4.000 km og er kommet tilbage til det jyske fastland – sådan 🙂
  Her i Løgten følger vi dig på bloggen og snakker med ungerne om, hvor vildt det er, at du stadig løber rundt langs kysten.
  De bedste hilsner fra Mads og familien

  • Aske Christensen

   Mange tak Mads og du må hilse igen. Tænkte lige på her den anden dag, at da jeg startede i sommers var der godt nok langt til hvor jeg er nu.