En sofa i Guldborg

posted in: Danmark Rundt | 0

Jeg vågnede imorges til lyden af gæs og fasaner der skrålede, og da jeg rejste mig op fra soveposen kunne jeg kigge ud over havet hvor der blandt andet var en masse svaner. Jeg havde besluttet mig for ikke at tage til Askø, da den var ikke særlig stor og så ud til at minde meget om Fejø og Femø. Derved havde jeg også bedre tid til at komme et godt stykke østpå Lolland.

image

Efter en god portion morgenmad løb jeg så til Bandholm og rundt om Knuthenborg safaripark. Herfra gik turen videre til Sakskøbing Fjord, som jeg fulgte det sidste stykke ned til Sakskøbing som var en hyggelig by.

image

Her spiste jeg min frokost og kiggede på kortet. Jeg kunne se at jeg sagtens kunne nå til Guldborg hvor der skulle ligge en shelter, så det gjorde jeg.

I Guldborg fandt jeg en privat shelterplads. Pladsen var ejet af Birthe og Erik som var to flinke folk. Birthe spurgte om jeg ikke hellere ville sove i deres haveskur, da der nok var lidt varmere end i shelteren. Det ville jeg selvfølgelig meget gerne  og i skuret stod der desuden en blød sofa, så jeg kunne komme til at sove ekstra godt. Sidst men ikke mindst blev jeg også inviteret på lækker aftensmad inde i varmen.

Dato: 4. November

Dag: 100

Kilometer (luftlinje): 33 km løb og vandring – ialt 3229km

Tid i bevægelse: 7:45-14 med pauser og indkøb.

Vejr: 6 grader, overskyet, dissede, lidt sol om eftermiddagen, stille vind 1-2 m/s.

image