Stilhed ved Thurø rev

posted in: Danmark Rundt | 0

Igår passede det lige med at det værste regn var stoppet da vi forlod den lukkede shelter. Det første stykke fulgte vi et godt spor der gik tæt på havet gennem en skov. Her kom vi blandt andet forbi en stille bæk.

image

Vi vandrede i retning af Svendborg og gik med Langeland i horisonten på venstre hånd. Regnen var stoppet og det var blevet helt vindstille. Havet var også blevet helt roligt, det var helt blankt uden en eneste bølge. Det er lang tid siden jeg sidst har set det så roligt.

image

Lige inden Svendborg vandrede vi over dæmningen til Thurø og igennem Thurø by. Byen lå godt placeret oppe på en forhøjning så der var en fantastisk udsigt over Skårupøre Sund og det stykke af Fyn hvor vi kom fra.

image

På den sydøstlige del af øen fandt vi en shelter der lå i udkanten af en skov med udsigt ud over Thurø rev som var et fladt afgræssede område. Der var stadig ingen vind og vi kunne fra shelteren se Langeland i horisonten. På himlen var der nogle flotte skyformationer og sidst på eftermiddagen kunne vi sidde i shelteren og være vidne til solnedgangen. Om aftenen var der fuldstændig stille. En dejlig stilhed man ikke oplever så tit. Vi brugte aftenen på bare at ligge i soveposerne og nyde stilheden og så ellers snakke engang imellem.

Idag var vi tidligt oppe og vandrede til Svendborg i lidt småregn. Det var blevet tid til at Peter skulle hjem efter et par super hyggelige og afslappende dage. Jeg fik lidt tid til at gå i Svendborg, og da det blev eftermiddag tog jeg over til min gamle klassekammerat Katja, hvor jeg bliver til imorgen.

Dato: 15, 16. November

Dag: 111, 112

Kilometer (luftlinje):
18 km vandring
9 km vandring
– ialt 3518 km

Tid i bevægelse:
9:30-14 med indkøb
6:30-8:30

Vejr:
10 grader, småregn, overskyet, stille vind 2 m/s.
10, småregn, overskyet, frisk vind 7 m/s.

image