Æbleskiver

posted in: Danmark Rundt | 0

Peter og jeg tog os god tid imorges da det regnede udenfor. Da vi havde pakket vores ting og kom ud af shelteren var regnen stoppet og solen var kommet frem.

image

Vi vandrede til Hesselager hvor vi fik provianteret. Købmanden havde desværre kun smør med salt, og vi ville helst have uden alt det salt, så vi købte istedet noget fløde som vi ville prøve at lave til smør. Vi købte også nogle æbleskiver.

image

Vi kom herefter gennem Lundborg og et lille stykke efter fandt vi en shelter magen til den igår. Inde i shelteren fik vi lavet æbleskiver, og de smagte virkelig godt! Normalt plejer jeg ret hurtigt at blive træt af dem, fordi man får dem hele tiden. Men herude lavet over et lille spritblus var de guld.

image

Vi var en tur nede ved stranden hvor havet var spejlblankt og regnskyerne hængte tungt i luften. Ellers gik resten af dagen i shelteren med massere af mad! Vi fik lavet noget smør ud af fløden, eller ihvertfald forsøgt på det, så må vi se hvordan det smager imorgen på en bid brød. Jeg fik også syet lidt huller jeg havde fået i min rygsæk.

Dato: 14. November

Dag: 110

Kilometer (luftlinje): 17 km vandring
– ialt 3491 km

Tid i bevægelse: 9:30-14:30 med indkøb og pauser.

Vejr: 10 grader, småregn, overskyet men lidt sol, frisk til kraftig vind 5-10 m/s.

image