Solskin over Dybsø Fjord

posted in: Danmark Rundt | 0

image

Vejret var dejligt imorges. Der var ingen regn og sigtbarheden var god, så jeg fik mig et flot syn af Avnø, inden jeg gik videre. Ved Dybsø Fjord mødte jeg en dame der var ved at tælle fuglebestanden. Hun hed Lisbeth og var vældig snaksalig, så jeg fik mig en hyggelig snakkepause.

image

Efter snakken med Lisbeth kom jeg op på en bakke med flot udsigt udover fjorden, hvor solen desuden kom skinnende frem mellem skyerne. Vejret var generelt godt og dejligt mildt i det, hvilket jeg nød efter gråvejret igår.

Da jeg talte med Lisbeth fortalte jeg hende at jeg overvejede at vandre over til Gavnø hvortil hun svarede “Nej det et forfærdeligt sted”. Hun sagde at der boede nogle griske godsejere på øen og så var der julemarked i den her weekend!

Jeg vandrede dog over til øen alligevel men Lisbeth havde nu ret. Der var et kaos af biler og mennesker på grund af julemarkedet, og jeg havde ikke lyst til at tage på julemarked for der er trodsalt stadig 2 måneder til jul, så det blev kun til et kort visit på øen. Derefter fulgte jeg en å til Næstved hvor jeg udenfor byen fandt en shelter.

Dato: 7. November

Dag: 103

Kilometer (luftlinje): 31 km vandring og 1 times løb – ialt 3328 km

Tid i bevægelse: 7:12-15 med pauser og indkøb

Vejr: 13 grader, overskyet, kort periode med sol, frisk vind 5 m/s.

image