Enø og Karrebæksminde

posted in: Danmark Rundt | 0

Det blæste pænt kraftigt imorges, men da jeg begyndte at vandre afsted var solen kommet frem på himmelen. Da jeg nåede Karrebæksminde var der fuld sol. Faktisk så meget at jeg savnede den kasket jeg havde i rygsækken i sommers, men det var dejligt med en god solskinsdag.

image

I Karrebæksminde fik jeg lov til at ligge min rygsæk hos den lokale købmand. Herefter løb jeg over broen til Enø og øen rundt. Havneområdet mellem Karresminde og Enø var et hyggeligt sted, og på sådan en solskinsfyldt søndag var der mange mennesker.

image

Enø var dog et lidt mærkeligt sted. Der var en by på øen, Enø by og den fyldte hele øen, andet var der ikke på øen. I den sydlige del af øen var der dog en tange med et fredet overdrev. Det var et flot naturområde især i formiddagssolen. Derfra var der desuden udsigt til Gavnø, Sydsjælland og Dybsø Fjord.

image

Efter Karrebæksminde vandrede jeg mod Bisserup, hvor der lige inden byen lå en plantage med en primitiv lejerplads. Stranden i området var ret flot, og der var også en del mennesker ude at nyde naturen i den dejlige sol. På lejrpladsen var der tilmed et to kvadratmeter brændehalvtag. Der var dog ikke noget brænde i, tilgengæld passede det lige med at jeg kunne ligge lidt i læ derinde istedet for at ligge under min tarp.

Dato: 8. November

Dag: 104

Kilometer (luftlinje): 18 km vandring og 13 km løb – ialt 3359 km

Tid i bevægelse: 8-14:30 med pauser og indkøb

Vejr: 12 grader, SOL, skyer sidst på dagen, frisk til kraftig vind 4-9 m/s.

image