Glænø

posted in: Danmark Rundt | 0

I nat regnede det og brændehalvtaget gav ikke så meget læ som jeg havde håbet på, så i ny og næ kom der vand ind. Det var heldigvis ikke mere end at det overtræk jeg havde over soveposen kunne klare det. Imorges da jeg så havde gået i cirka fem minutter, kom jeg forbi en stor bålhytte og shelter. En skam den ikke var på mit kort, for der kunne jeg ellers have sovet godt.

image

Herefter fortsatte jeg igennem en skov langs et spor helt ude langs skrænten ned til havet. Morgen solen var fremme og den oplyste skoven i et flot rødligt skær, så det var en dejlig flot tur at starte dagen med.

image

Ved Ørslev lagde jeg min rygsæk ved byens kirke, og løb så ned mod dæmningen over til Glænø og rundt på øen. I den sydøstlige del af øen kom jeg ud på en lille tange med udsigt til den lille ø Ormø og Holsteinborg Nor. Det var et smukt sted og herefter gik turen tilbage til min rygsæk.

image

Jeg vandrede så til Stigsnæs hvor jeg fandt en shelter helt ned til vandet. Derfra var der udsigt til Agersø. Der var kraftig pålandsvind så shelteren gav ikke meget læ, men man kan jo heller ikke forlange at få det hele…

Dato: 9. November

Dag: 105

Kilometer (luftlinje): 22 km vandring og 13 km løb – ialt 3394 km

Tid i bevægelse: 7:30-15:10 med pauser og indkøb

Vejr: 12 grader, formiddagssol, skyer sidst på dagen, frisk til kraftig vind 5-13 m/s.

image