Odense Nord

posted in: Danmark Rundt | 0

Endnu en gang vågnede jeg op til en smuk morgen. Det var flot med morgensolen der oplyste Odense Fjord, dog var det ret koldt da den store stak fældede træer jeg havde slået min tarp op bagved skyggede for morgensolen.

image

Jeg startede dagen ud med en gang morgenløb, da jeg efterhånden har erfaret at det er der jeg har mest energi. Det første stykke væk fra Hals var flot, men ellers gik turen langs landeveje resten af dagen.

I Lumby kom jeg i snak med en lokal mand. Han anbefalede mig at tage forbi og se Odinsbroen og den gamle Stige færge, og så overnatte i nogle shelters der skulle ligge efter Stige med udsigt til fjorden. Desværre var det ikke lige på vejen, men det var nu hyggeligt at få en snak med ham, selvom jeg knap nok var kommet derfra igen, for han havde meget at sige. Det gjorde dog ikke noget, for jeg havde ikke travlt.

image

Lige udenfor Odense Nord fandt jeg så en anden shelterplads inde i en lille skov. Jeg var tidligt fremme så der var massere tid til at side i shelteren og lave ingen ting, slappe af, spise og reflektere.

Dato: 20. september

Dag: 57

Kilometer (luftlinje): 25 km løb og vandring – ialt 1818 km

Tid i bevægelse: 8:05-13:35 med pauser og indkøb

Vejr: 17 grader, sol men periodevis overskyet og frisk vind 6 m/s.

image