Odinsbroen

posted in: Danmark Rundt | 0

image

Igår var en meget kort dag, hvor jeg kun løb ca. 3 kilometer hen til min gamle efterskoleven Frederik Stubbe, så det kan vist godt kaldes for en hviledag. Det var dejligt at komme ind i varmen og få hvilet benene, og så kunne jeg også lige få tjekket op på noget udstyr.

Vi var et smut forbi Odense centrum, hvor jeg fik købt et par nye sokker, da de gamle var ved at være godt slidt. Tilmed havde jeg fået min far til at sende en pakke til Frederik med en ny regnjakke og et kort over noget af Sjælland. Så nu kan jeg forhåbentlig holde mig tør samt finde vej det næste stykke tid.

Idag startede dagen så først med en godt brunch hvor der var æg og pølser. Det gik der god tid med, inden jeg godt mæt sagde farvel og skulle afsted på farten igen.

image

Dagens tur bød ikke på de store natur oplevelser, men foregik det meste af dagen langs en lang landevej. Til gengæld havde en nat indendøre som sædvanlig gjort godt for kroppen, så jeg havde energi til at løbe hele dagens etape. Jeg kom ind i en rigtig god rytme hvor jeg bare slog hovedet fra og løb udad den meget lange vej.

Derfor var jeg også meget tidligt fremme ved dagens lejr, som var en shelter i baghaven hos en efterskole, hvor jeg havde fået lov til at overnatte. Der var desuden godt med liv på efterskolen hvilket sendte mine tanker tilbage til min egen efterskoletid.

Dato: [21], 22. september

Dag: [58], 59

Kilometer (luftlinje): [3 km løb], 20 km løb – ialt 1841 km

Tid i bevægelse: [9-9:20], 10:50-13:05

Vejr: 15 grader, overskyet, periodevis småregn og stille vind 3 m/s.

image