Hals

posted in: Danmark Rundt | 0

Jeg fik løbet en del idag, og jeg følte jeg var i en god rytme. Om det var øllebrøden til morgenmad, eller det gode vejr ved jeg ikke, men det gik ihvertfald strygende.

Jeg kom desuden forbi en lille lokal købmand på dagens tur, hvilket var super fedt da der jo havde været nogle dyr og spise lidt af mit proviant igår. Ellers gik det meste af dagen langs landeveje indtil jeg kom ud til stranden igen ved Tørresø Strand. Det var fedt igen at se en rigtig sandstrand.

Det næste lange stykke var der et stort sommerhusområde med et dige foran. Ovenpå diget var der en sti, så her kunne jeg løbe og nyde udsigten udover havet det næste lange stykke, samt kigge på de utallige forskellige sommerhuse.

image

Efter sommerhusområdet kom jeg til en grusvej der gik til Hals, som var en form for udløber/ tange der skærmer Odense Fjord fra Kattegat. På den ene side af vejen havde jeg derfor Kattegat og på den anden side Odense Fjord, samt fremad kunne jeg så se Hals. Jeg gik ud på spidsen af Hals hvor der stod et fyrtårn. Det var der den smalle passage ind i fjorden var, og der var godt udsyn til den anden side af fjorden.

image

Det var virkelig en flot tur, da der kun lå omkring 3 huse på Hals, resten var stort set natur, hvoraf en del var fredet. På tilbagevejen fandt jeg en stor stak med fældede træer, hvor jeg valgte at slå lejr på siden ned til fjorden. Der var kun 10 meter til fjorden og der kunne jeg så ligge og kigge ud på fjorden, Vigelsø samt Odense havn med store skibe og kraner i horisonten.

image

Dato: 19. september

Dag: 56

Kilometer (luftlinje): 37 km løb og lidt vandring – ialt 1793 km

Tid i bevægelse: 8:15-13:50 med pauser og indkøb

Vejr: 17 grader, sol, lidt skyer, og stille vind 4 m/s.