Onsevig Havn og besøg hjemmefra

posted in: Danmark Rundt | 0

Det har været en kort dag og det passede mig godt. Igår var jeg meget træt da jeg kom frem, trods det kun var sidst på eftermiddagen, så det var dejligt at have god tid til at slappe af idag.

image

På mit kort så det ikke ud til at det var muligt at følge stranden nordpå fra Nakskov, for der var simpelthen ikke nogen strand ud fra det jeg kunne se. Jeg valgte derfor den direkte vej af landevejene op til Onsevig Havn hvor der lå en shelter. Helt kedeligt var det heldigvis ikke, for jeg kom helt ned og gå ved Onsevig. Det var et flot sted trods det overskyet vejr, og her så jeg tilmed en fiskehejre der spredte sine vinger og fløj afsted da jeg kom forbi.

Jeg var allerede ved shelteren før frokost, og det var et fornemt sted med både vand, toilet og bad. Der var dog noget koldt i shelteren som lå helt ud til havet, så jeg kravlede i soveposen, hvorfra jeg brugte noget af tiden på at få syet nogle huller på min rygsæk og min uldundertrøje.

Sidst på eftermiddagen kom min mormor, morfar og Jette forbi. De havde været til sølvbryllup på Sjælland, og kørte så over Lolland hjem for at hilse på mig. Vi kørte ud og spise, og jeg fik betydelig bedre mad end jeg har fået det sidste stykke tid. Det var hammer hyggeligt at se dem igen, så længe det varede.

Efter aftensmad skulle de videre og nå en færge. Vi sagde farvel og herefter fik jeg taget mig et bad på havnen. Jeg fik en positivt overraskelse da den femmer jeg havde stoppet i automaten gav ubegrænset varmt vand, så jeg sluttede dagen af med et langt varmt bad, inden det blev tid til at krybe i soveposen ude i shelteren.

Dato: 1. November

Dag: 97

Kilometer (luftlinje): 17 km løb og vandring – ialt 3128km

Tid i bevægelse: 8:30-11:30 med pauser og indkøb

Vejr: 11 grader, overskyet, stille vind 3 m/s.

image