Limfjorden

posted in: Danmark Rundt | 0

I formiddags forlod jeg Aalborg, efter en afslappende hviledag og hyggeligt selskab hos Maria. Det tog en del tid at komme ud af Aalborg, hvorefter jeg kom igennem et stort industrikvarter. Her var der mange aflukkede områder, så jeg kom ikke helt til at gå der hvor jeg gerne ville. Det endte med at jeg hele dagen kom til at gå på landeveje, hvoraf der på mange af dem kørte en del lastbiler. Jeg følte mig ret lille hver gang der kom en lastbil buldrende forbi!

image

Da jeg gik langs landevejen i mine egne tanker, mærkede jeg pludselig et lille slag i venstre tænding. Jeg kiggede rundt og tænkte først at det var en af de forbikørende biler der havde kastet noget ud af vinduet. Slaget var dog i venstre tænding og ikke i højre ud mod vejen. Men så så jeg en stor og flot guldsmed flyve lige forbi mig. Det måtte have været den der havde fløjet lige ind i hovedet på mig. Så fik jeg da den oplevelse med, trods dagens ellers knap så spændende rute.

image

Tilgengæld viste shelterpladsen for enden af dagen at være det hele værd. Den lå helt ned til Limfjorden, og der kunne jeg sidde inde i shelteren og kigge ud over den flotte fjord.

Dato: 19. august

Dag: 30

Kilometer (luftlinje): 22 km vandring

Tid i bevægelse: 9:50-16:30 med pauser og indkøb

Vejr: 20 grader, skyfri himmel og frisk vind

image