På sightseeing

posted in: Danmark Rundt | 0

image

Jeg havde en hyggelig aften igår med Mads og familie, hvor snakken gik både om min tur, men også en masse om rejser og ture de havde været på. Mads havde blandt andet været på cykeltur i et år med hans bror. Det var meget spændende at høre om, og jeg synes det på en eller anden måde gav mig motivation til min egen tur.

Jeg sov for en gang skyld længe imorges, helt til klokken 8. Hvorefter jeg spiste morgenmad med familien inden jeg skulle afsted. Mads gav mig udover proviant en gasdåse og en gasbrænder med, som han sagde han ikke fik brug for. Jeg er stadig meget taknemlig over så venlige de var. Så det næste stykke tid vil jeg se om det fungerer bedre end med sprit til madlavning. Vægten er nogenlunde den samme, så hvis gas fungerer bedre vil det være perfekt.

Mads ville cykle med mig det første stykke ned til Studstrupværket og vise mig en fin sti der gik langs kysten. Jeg havde regnet med at vandre idag, da jeg de sidste par dage havde løbet en del. Men da Mads cyklede med kunne jeg ligeså godt løbe. Det gik også fint og min hæl var ikke helt så øm som igår. Ved Studstrupværket blev det så tid til at sige farvel, og jeg takkede Mads for deres gæstfrihed.

image

Jeg løb videre for det gik egentlig godt og fortsatte til Aarhus med god energi og uden ømme ben, hvilket var virkelig fedt. I Aarhus tog jeg på “sightseeing” hvor jeg gik lidt, da det trodsalt var en gågade. Jeg lagde vejen forbi Friluftsland hvor jeg fik købt lidt udstyr jeg manglede. Fedt at få det ordnet, men rent vægtmæssigt var det nok ikke den bedste plan…

image

Jeg tog så det sidste stykke til Højbjerg hvor jeg kom forbi Tangkrogen. Der var Foodfestival og et hav af mennesker! I Højbjerg tog jeg så ud til Thomas som jeg havde fået lov til at få husly ved.

Dato: 5. september

Dag: 43

Kilometer (luftlinje): 23 km løb og lidt vandring – ialt 1364 km

Tid i bevægelse: 9:45-13:50 med en times sightseeing i Aarhus og handlen hos Friluftsland

Vejr: 15 grader, skiftevis sol og overskyet, kort regnbyer efter middag, frisk vind 6 m/s.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *