Holbæk Fjord

posted in: Danmark Rundt | 3

Det havde været en dejlig overnatning hos Jens og Margit, og efter morgenmad og morgenkaffe var jeg frisk til at komme afsted igen. Jeg fik tilmed noget af Margits hjemmelavede blommesaft med i mine drikkedunke, og det skulle vise sig at blive en succes. Udover at smage godt så var det som om det var sprængfyldt med energi.

image

Jeg vandrede ud til Tude Næs hvor jeg på vejen kom forbi den gamle pumpeststation til Lammefjorden. For enden af Tude Næs kom jeg til en flot skov der lå helt ned til fjorden. Et flot sted i det stille solskinsfyldte vejr, og der var tilmed udsigt til Orø. Så fulgte jeg ellers Holbæk Fjord hele vejen til Holbæk, hvor jeg det sidste stykke fandt en sti der gik langs med fjorden.

image

Mine ben føltes efterhånden godt udhvilet igen, så de var ikke længere trætte, og mine acchilessener var ikke stive mere, så det meste af dagen traskede jeg godt til. I Holbæk tankede jeg vand op, hvorefter jeg gik til udkanten af byen. Her kom jeg op på en bakke hvor der var god udsigt udover hele byen og fjorden. Ikke langt derfra fandt jeg så dagens shelter, hvor det var tid til at få lavet noget aftensmad, for jeg havde ikke spist ret meget i løbet af dagen.

image

Dato: 29. september

Dag: 66

Kilometer (luftlinje): 35 km vandring – ialt 2113 km

Tid i bevægelse: 9:30-16:30 med pauser

Vejr: 16 grader, sol og få skyer, stille vind 3 m/s.

image

3 Responses

 1. Helle Udsen

  Hej Aske. Lige en lille hilsen fra hjemegnen. Stadig spændende at følge dig og dine oplevelser rundt i landet 😀. Flotte billeder og god fortælling. Det er så dejligt at vide at der er så mange folk rundt i landet som åbner deres hjem for dig, hjælper og er deltagende i dit spændende projekt. Ha det godt og pas på dig! 😃. Mange hilsner fra os alle i Dalstrup 😎

 2. Margit og jens

  Hej aske når du er på den egn vil det være en god oplevelse at se tadremølle som ligger ved Tølløse .den er fra filmen livsens ondskab af Gustav hvid den er over 200 år og fungerer stadig fortsat god tur Margit og jens.

  • Aske Christensen

   Hej Margit og Jens mange tak for tippet. Jeg kom dog desværre ikke helt ned forbi den. Håber i har fået fikset taget i ude stuen 🙂 mange hilsner Aske