“Ubudne gæster”

posted in: Danmark Rundt | 0

Igår inden midnat blev jeg vækket af Anders fra min dybe søvn. Der var kommet nogle herre der havde reserveret shelteren, så vi skulle rykke os sammen, så de kunne være der. Jeg var i forvejen ikke særlig begejstret over naturstyrelsens shelter booking system, så den oplevelse gjorde det bestemt ikke bedre. Efter det store påstyr og nogle herre der var meget langsomme til at komme i soveposerne, lå jeg vågen i lang tid og var godt træt af sådan at blive vækket omkring midnat.

image

Idag var vi tidligt oppe og fik os en god portion øllebrød til morgenmad, inden vi begav os ud for at vandre øen rundt. Ved Østerhavn var vi allerede sultne igen så vi købte ind og holdte en pause. Herefter kom vi ud til den østlige del af Læsø, til Bløden Hale. Naturen her var et meget fladt græslandskab.

image

Da vi vandrede mod vest igen syd om øen, var der ikke nogen vej, så vi gik langs stranden. Her kom vi lidt på afveje, da stranden forsvandt og vi istedet kom igennem et vådt græsområde. Længere fremme var der heldigvis en skov hvor vi udover at finde vej også fik skygge fra den bagende sol. Resten af eftermiddagen gik vi af grusveje hvor der periodevis var skygge.

image

Det er fedt at have selskab og imorgen regner vi med at tage til saltsyderiget, også ellers vandre mod Vester Havn hvor vi kom med færgen. Så må vi se hvor langt vi når…

Dato: 14. august

Dag: 26

Kilometer (luftlinje): 30 km vandring

Tid i bevægelse: 7:20-18 med indkøb og pauser

Vejr: 18 grader og skyfri himmel samt frisk vind

image