Sydens sol

posted in: Danmark Rundt | 0

Jeg vågnede veludhvilet op efter en nat i en rigtig seng, og efter et fornemt morgenmåltid var jeg fyldt op med energi. Jeg sagde farvel til Frederik Laurent og hans familie og vandrede mod Frederikshavn. Hele vejen var langs en cykelsti, så det var knap så spændende. Tilgengæld gav det mulighed for at holde et godt tempo.

image

Efter nogle timer var jeg åbenbart kommet langt sydpå. Jeg var nået til en fin pamlestrand og solen skinnede med fuldt blus. Dog var det ikke så eksotisk igen, da jeg ikke vår nået til et varmt land syd for Danmarks grænse, men blot til en strand i Frederikshavn, hvor de havde sat palmetræer.

image

Ved Læsø færgen mødtes jeg med mine gamle kammerater Anders og Johannes. De ville give mig selvskab på Læsø de næste par dage. Vi tog færgen over. En tur på halvanden time, så det tog sin tid. Da vi nåede øen gik vi 5 km indtil vi fandt en shelterplads.

image

Der var ret stor forskel på størrelsen af vores rygsække! Tilgengæld var der i Anders’s rygsæk en gave fra hans mor. Det var et par uldsokker så jeg ikke skulle komme til at fryse tæerne, og det tror jeg skam heller ikke at jeg kommer til med dem på!

image

Dato: 13. august

Dag: 25

Kilometer (luftlinje): 27 km + 5 km på Læsø – vandring

Tid i bevægelse: 10-16 med pauser og 18:30-19:40

Vejr: 20 grader og skyfri himmel

image