Hækkeløb og Strandvejen

posted in: Danmark Rundt | 0

Dagen startede sent da vi lige skulle spise morgenmad hos Stine og Michael samt køre til Hornbæk igen. Da vi nåede Hornbæk fandt jeg så ud af at jeg havde glemt min Goretex jakke hos dem, men som jeg sagde til min far, så skulle der jo være en vis motivation til at komme mod Hvidovore. Dagens lektie blev så følgende: 1. Det kan være koldt på en blæsende strand uden min jakke. 2. Hvis jeg kan glemme min jakke, har jeg måske for meget grej med!

Nå, men til Helsingør ville jeg prøve at følge stranden, og trods meget bebyggelse ville jeg prøve at tage det med et smil. Det var et stykke med mange sten, og de nye sko min far havde med i bilen var nok lidt for mimimalistiske for mine fødder fik nogle tæsk!

image

Udover stenstrand var strækningen efter, en flot skov godt bebyggede og jeg fik lidt anderledes træning. Der var både noget “klatring” på de store sten der er til kystbeskyttelse, og så fik jeg skam et lynkursus i hækkeløb over de adskillige badebroer. Da jeg nåede strandvejen fulgte jeg dog veje, for jeg havde desværre ikke våddragt og snorkel med i rygsækken…

Ved Humlebæk ventede min far i bilen med mine ting. Han skulle tilbage til Djursland, så jeg fik pakket min rygsæk og sagt farvel. Det var en tung fornøjelse men efter lidt vandring følte jeg benene kunne mere. Jeg begyndte at løbe i et langsomt men jævnt tempo. Jeg følte jeg kunne fortsætte i det tempo i uendeligheder og det kunne jeg ihvertfald til Skodsborg.

image

På Strandvejen mødte jeg Henrik. Han havde lige været inde og lave noget i en af rigmandsboligeren men hans bil kunne ikke starte, så jeg hjalp ham med at skubbe den igang. Han inviterede mig på kakao og aftensmad i Skodsborg som var lige på min vej. Det var nu hyggeligt med et lille pitstop og Henrik havde både været i Canada, Afrika og Grønland.

To kilometer derfra fandt jeg så en fin shelter. Her var en far med hans to voksne sønner, men der var heldigvis massere af plads i den store shelter, og så bød de mig skam på en portion aftensmad mere.

Dato: 11. Oktober

Dag: 76

Kilometer (luftlinje): 47 km løb – ialt 2440 km

Tid i bevægelse: 11-17 og 18:30-19 med små pauser

Vejr: 10 grader, sol, lidt skyer, stille vind 4 m/s.

image