Omø rundt

posted in: Danmark Rundt | 0

Jeg startede dagen med at tage færgen til Omø. Ovre på øen lagde jeg min rygsæk i havnens venteværelse hvor der også var mulighed for at få opladet mine powerbanks.

image

Jeg løb øen rundt og Omø var endnu en flot ø med skøn natur og varieret kyststrækning. Der var tilmed klart vejr idag, så på min tur øen rundt kunne jeg se over til Storebæltsbroen og til Fyn, som venter forude. På turen rundt mødte jeg to friske damer der sagde de lige havde været en tur i havet! Der var nogle klinter længere fremme og de sagde at der kunne det nok blive svært at følge stranden. Så de fortalte mig i stedet en alternativ vej som jeg fulgte tilbage til havnen.

image

Efter jeg var kommet tilbage med færgen til Stigsnæs vandrede jeg mod Skælskør hvor det begyndte at småregne. Jeg tog en affaldssæk over benene som et skørt og det virkede ubeklageligt. Det var faktisk lige ved jeg syntes bedre om den løsning end almindelige regnbukser for sådan en affaldssæk vejer ingen ting, er helt vandtæt og så fordi jeg havde den på som et skørt var den rigelig luftig.

image

Skælskør var en hyggelig by med lystbådehavn, gamle huse og brostensgader. Jeg fandt en shelter ved en spejderhytte, hvor jeg var tidligt fremme, så der blev tid til at læse lidt. Om aftenen var der desuden spejdermøde i hytten ved siden af shelteren. Så i en kort periode var her massere liv med børn der rendte rundt om hytten med lommelygter og havde det sjovt.

Dato: 11. November

Dag: 107

Kilometer (luftlinje): 11 km løb og 9 km vandring – ialt 3431 km

Tid i bevægelse: 8:55-10:10, 11:45-14 med indkøb.

Vejr: 13 grader, overskyet, små regn om eftermiddagen, kraftig vind 10 m/s.

image