Selsø

posted in: Danmark Rundt | 0

Imorges lavede jeg en omgang grydekaffe. Vejret var tilmeld ret mildt, så det var noget nemmere at komme ud af soveposen. Mens jeg drak kaffen og spiste min morgenmad, kunne jeg side og kigge ud på den spejlblanke sø, hvor en enkelt morgenfrisk and svømmede rundt. En bedre start på dagen kunne man vidst ikke ønske sig.

Da jeg kom igang var mine lår noget ømme. Jeg kunne ikke helt forstå hvorfor de var det, men efter lidt eftertanke kom det. Igår var jeg et par gange op og ned af grusgravens skrænter for at se udsigten og solnedgangen, og det har mine ben nok ikke være så glade for. De er sikkert blevet forvent med kun at færdes hvor der er fladt.

image

De ømme lår var der ikke så meget at gøre ved, og efter kort tid kom jeg ind på en vej der gik mellem Roskilde Fjord og Selsø Sø. Et flot område der var helt idyllisk i det stille vejr. Søen var tilmed fyldt med diverse fugle, heriblandt en del svaner.

image

Ellers gik jeg det meste af dagen med udsigt til Fjorden, og efter at have rundet Lejre Vig fandt jeg en Shelter nord for Herslev. Her var der udsigt til Bognæs som er en halvø der primært er skov. Der så flot ud, så jeg regner derfor med at tage en tur derover imorgen.

Dato: 3. Oktober

Dag: 70

Kilometer (luftlinje): 27 km vandring – ialt 2247 km

Tid i bevægelse: 8:35-15 med pauser og indkøb

Vejr: 14 grader, sol samt lidt skyer, stille vind 2 m/s.

image