Drejø og Skarø

posted in: Danmark Rundt | 0

Idag stod den på rundtur på øerne Drejø og Skarø. Jeg havde efterladt min rygsæk hos Emil og tog så færgen til Drejø, hvor jeg begyndte at løbe øen rundt langs veje og stier. Det småregnede og blæste kraftigt, men så længe jeg løb var jeg godt varm. Drejø var en ret flad ø og med meget få træer, så læ fra vinden var der ikke meget af.

image

Jeg kom forbi forskellige områder med strandeng, og på den vestlige del af øen var der en klint. Jeg kom af vejen og ud til toppen af klinten, hvor jeg et kort øjeblik nød udsigten ud over havet. På turen så jeg tilmed en stor kronhjort der stod midt på vejen og kiggede på mig. Efter halvanden time var jeg tilbage på havnen, hvor jeg i et lille hus gav mig til at vente på færgen. Der var lang tid til den kom, så med jævne mellemrum rejste jeg mig op og hoppede lidt rundt for at holde varme i kroppen.

image

Efter frokost kom færgen endelig. Der var mange bølger så det blev noget af en vippetur inden jeg kom til Skarø. Jeg løb også denne ø rundt. Her var der blandt andet Skarø Odde som var et flot sted. Det var en sandtange der gik langt ud i havet og som om sommeren skulle være et tilholdssted for mange fugle.

Skarø var ikke så stor så efter en lille time var jeg øen rundt og tilbage på havnen, hvor der endnu engang var en del ventetid på færgen. Der var heldigvis et lille opvarmet venterum hvor jeg kunne sidde og få tiden til at gå, inden jeg tog færgen tilbage til Svendborg og løb op til Emil.

Dato: 24. November

Dag: 120

Kilometer (luftlinje): 25 km løb – ialt 3780 km

Tid i bevægelse: 8:40-10:10, 13:55-14:45

Vejr: 5 grader, overskyet, regn, kraftig vind 15 m/s.

image