Kurs mod grænsen

posted in: Danmark Rundt | 3

image

Imorges pakkede jeg sammen til en smuk solopgang over øen Kegnæs, og vandrede så videre af Gendarmstien der førte mig igennem en smuk skov til Sønderborg. Solen begyndte desuden at komme frem, og der var ingen skyer på himmelen, så bedre vejr kunne jeg ikke ønske mig.
image
Efter Sønderborg gik Gendarmstien forbi Dybbøl Mølle, hvor jeg vandrede en tur op for at kigge på de gamle skanser fra 1864. Jeg fulgte så stien videre som for der meste gik langs kysten, indtil jeg kom til Kobbelskov hvor der lå en af naturstyrelsens primitive lejrpladser.

image

Pladsen var virkelig fugtig, så jeg søgte lidt ind i skoven hvor jeg slog min tarp op. Her hyggede jeg mig med at få lavet lidt mad, og så lavede jeg et lille bål foran tarpen for at få lidt varme. Da mørket faldt på hvilket det gjorde utrolig hurtigt, var himlen helt stjerneklar.

Imorgen går turen af resten af Gendarmstien ned til den dansk-tyske grænse, hvor det bliver tid til at tage hjem på juleferie. Derfor har jeg idag virkelig forsøgt at nyde turen, og om aftenen sad jeg i bålets skær og skovens stilhed og så på stjernehimlen, mens jeg tænkte tilbage på alle de fantastiske ting jeg har oplevet på turen.

Dato: 13. December

Dag: 138

Kilometer (luftlinje): 26 km vandring – ialt 4365 km

Tid i bevægelse: 8:20-14:30 med indkøb og pauser.

Vejr: 7 grader, sol og ingen skyer, frisk vind 5 m/s.

image

3 Responses

 1. Else Busk

  Jeg har med stor glæde fulgt med dig på din vandring/ løb….du har taget flotte billeder….og oplevet meget. Er der stof til en bog, som inspiration for andre….det må der være ! God juleferie! Jeg synes du er utrolig sej ,at gennemføre dette projekt . Hilsen Else Busk

  • Aske Christensen

   Hej Else mange tak for din hilsen. Om der er stof til en bog, og om jeg er den rette til at skrive sådan en ved jeg ikke, men jeg skal da tænke over det. Du må også have en god jul. Bedste hilsner Aske

 2. Mads Thomsen

  Fantastiske oplevelser eksisterer – man opsøger og finder dem – hvis man vil…. Og du har fundet så mange fantastiske oplevelser det sidste halve år. Rejsen vil du have glæde af resten af dit liv 🙂
  Tak fordi du har delt turen med os her på bloggen – det giver blod på tanden for at børste støvet af grejet og komme ud på tur.
  Mange hilsner fra Mads og co.