Selskab og husly i Præstø

posted in: Danmark Rundt | 0

image

Thomas og Jesper havde igår sagt at der vendtede æg og bacon til morgenmad, men da jeg vågnede i morges lå de stadig og snork sov hvilket var forståeligt nok ovenpå alt det øl og vin de drak igår! Så jeg pakkede stille sammen og vandrede afsted langs stranden.

image
Strandskov

Vejret var igen idag gråt og det støvregnede lidt. Heldigvis gik jeg det meste af dagen i læ for vinden så vejret var dejlig mildt. Havet var helt stille og stranden flot trods det grå vejr, og efter et kort stykke fandt jeg en sti der gik til Faxe Ladeplads gennem en flot bøgeskov helt ned til havet.

Derfra fulgte jeg et fedt spor der gik langs med en skrænt ud til Faxe Bugt. Sporet førte mig ud til landevejen mod Præstø, hvor jeg havde udsigt til Præstø Fjord, eller rettere sagt kunne have haft hvis det ikke var så dissede.

image
Præstø

Ved en skov ud til fjorden mødtes jeg så med Simon Madsen der ville følge mig et lille stykke. Han var lokalt kendt så turen gik af fede og godt mudderet spor til Præstø, hvor jeg desuden fik en masse spændende af vide om området. Det endte med at jeg fik husly og aftensmad hos Simon. Det var nu meget rart at komme ind i varmen når vejret var så gråt. Aftenen gik med snak om løb, da han selv var ivrig løber også fik jeg nogle fif til strand og sti forhold for nogle af de steder der vendte forude.

Dato: 18. Oktober

Dag: 83

Kilometer (luftlinje): 35 km vandring og lidt løb – ialt 2647 km

Tid i bevægelse: 8:30-15 med pauser og indkøb

Vejr: 11 grader, overskyet, periodevis støvregn, frisk vind 6 m/s.

image