Nyord – Møn

posted in: Danmark Rundt | 0

Simon skulle tidligt på arbejde, så jeg benyttede mig af muligheden for også at komme tidligt op, så jeg kunne nå at tilbagelægge en masse kilometer. Det var mørkt da jeg startede med at gå, og jeg kunne kigge op på de flotte stjerner på himlen. På det tidspunkt var jeg sikker på at det ville blive en godt dag, for hvis jeg kunne se stjerner var himlen ikke dækket af skyer.

image

Imens jeg vandrede kunne jeg så nyde synet af solopgangen. Himmelen blev langsomt mere rød og blålig i takt med at solen stod op. Det var et flot syn dog også en anelse koldt da mosekonen havde brygget så der var godt tåget. Der gik ikke mange timer så strålede solen på himlen og med solen kom varmen. Et dejligt gensyn, den havde jeg ikke set de sidste par dage.

Inden middag fik jeg en sms fra Hans som var sportsmassør på Møn. Han havde hørt at jeg kom til øen og ville tilbyde mig en gratis omgang massage. Det var ikke noget jeg normalt gjorde i, men det skulle prøves når jeg nu havde fået sådan en dejlig hilsen, så jeg fik en tid klokken 15.

image
Nogle køer jeg mødte på vejen

Der var dog ikke vanvittig lang tid til så jeg endte med at få mig en lang løbetur. Over broen til Møn kunne jeg se øerne Lindholm og Nyord. Senere kom jeg igennem Stege som var en hyggelig by. I udkanten af Stege nåede jeg så frem til Hans i tide, og han gav mig en omgang massage som gjorde godt for mine trætte ben og ømme skuldere.

image
Nyord Strandeng

Det var super flinkt gjort af Hans og efter et afslappende pitstop vandrede jeg de sidste kilometer til den lille ø Nyord. Det var en virkelig flot ø med et stort strandeng areal hvor mange fugle holdte til. Tæt på det lå der et natur center med en shelter hvor jeg så kunne ligge og falde i søvn til lyden af de mange fugle.

Dato: 19. Oktober

Dag: 84

Kilometer (luftlinje): 57 km vandring og løb – ialt 2704 km

Tid i bevægelse: 6:20-14:50 og 16:20-18:40 med pauser og indkøb

Vejr: 10 grader, sol med lidt skyer, tågede morgen, stille vind 3 m/s.

image