Overnatning med fårene

posted in: Danmark Rundt | 0

Regnen stod ned i stænger, da jeg vågnede i campingvognen imorges. Det var sidste morgen i den, for det var blevet tid til at mine bedsteforældre skulle hjemad. Så det var typisk at det var lige nu det dårlige vejr skulle begynde. Heldigvis stoppede det da jeg skulle til at afsted.

Benene havde det nogenlunde efter de afslappende dage i campingvognen. Men som altid skulle de gode ben løbes væk! Efter de første par kilometers løb var de varmede god op og fungerede som de skulle. Det første stykke fulgte jeg en sti langs Randers Fjord, der gik langs “ryggen” af et dige. Stien stoppede dog hurtigt, og jeg kom ind og løbe på nogle landeveje.

image

Det blev jeg hurtigt træt af og søgte ud mod diget igen, hvor jeg synes jeg kunne se en vej gå langs med diget. Ganske rigtigt var der en vej, og det var fedt igen at kunne løbe med udsyn ud over fjorden. Efter et par hundrede meter stoppede vejen dog, og foran mig var der et dige tilgroet i græs! Som altid var det ikke en mulighed at vende om, så jeg fortsatte gennem græsset. Det var meget højt og umuligt at løbe i, så jeg kom ned at gå. Græsset var tilmed meget vådt efter regnbyen i morges, så mine fødder blev godt våde, men i det mindste var udsigten god.

image

Efter hvad der føles som et langt stykke gennem det høje græs, kom jeg til en grusvej hvor jeg igen kunne løbe, og her søgte jeg lidt ind i landet, for jeg havde vidst været nok på afveje for idag.

image

Først på eftermiddagen nåede jeg så til dagens shelterplads lige uden for Randers. Den lå ned til fjorden, dog var der en lille skov der skyggede for udsigten. Tilgengæld lå den inde i en får indhegning, så jeg havde hyggeligt selskab. Det var dejligt at være nået tidligt frem, så der var god tid til at ligge i shelteren og få slappet af, mens jeg tilmed kiggede ud på regnen der var begyndt igen.

Dato: 25. august

Dag: 36

Kilometer (luftlinje): 28 km løb

Tid i bevægelse: 9:40-14:10 med pauser

Vejr: 18 grader, overskyet, periodevis regn, en lidt vind, samt lidt sol omkring frokost.

image