Fint selskab

posted in: Danmark Rundt | 0

image

Den lange periode med sommervejr fik idag sin ende. Om formiddagen kom jeg igennem Trudsholm plantage, og Trudsholm som var en stor flot herregrård. Her var der tilmed en stor sø med oversvømmede træer i.

image

Dernæst søgte jeg ud mod Mariager fjorden igen, hvor jeg kom til det inddæmmede landbrugsområde ved Overgård. Jeg gik ud til dæmningen langs med fjorden. Her begyndte det at regne samt blæse en del. Humøret var dog stadigt højt, for jeg gik med perfekt udsigt til fjorden, og hvad der var mindst ligeså godt var at jeg havde selskab af en masse får, der gik og græssede langs dæmningen.

Normalt plejer jeg desuden at se frem til en varm og tør sovepose når vejret er dårligt, men idag kunne jeg se frem til en varm campingvogn og selskabet fra mine bedsteforældre, hvilket var endnu bedre.

image

Jeg fulgte dæmningen et langt stykke indtil den førte mig til Sødringholm skov. Her gik jeg i læ fra vejret gennem en nåletræs -og bøgeskov. På den anden side af skoven kom jeg til endnu en herregård samt en meget lille kirke. Der var ingen huse i nærheden af den kirke udover herregården, så tanken strejfede mig om der overhovedet havde været nok folk i området til at fylde den kirke op i gamle dage.

Sidst på eftermiddagen klarede det op og jeg fik fornøjelsen af solen et par timer. Dagen sluttede så på en campingplads i Udbyhøj, hvor jeg var glad for at være kommet i tørvejr, da regnen kom igen hen på aftenen.

Dato: 24. august

Dag: 35

Kilometer (luftlinje): 35 km vandring

Tid i bevægelse: 9:30-17:30 med pauser

Vejr: 19 grader, overskyet, periodevis regn, en del vind, samt lidt sol sidst på dagen.

image