Løbeselskab på Møn

posted in: Danmark Rundt | 0

Imorges var jeg en tur forbi GeoCentret ved Møns Klint, da de ville lave et lille video interview og høre hvad jeg synes om klinten, og der var jo ikke så meget andet og sige end at det er et super fedt sted. Her fik jeg mig også en snak med Michael der selv løber samt en anden medarbejder der fortalte mig om hans tur til Chile i hans tidligere dage, men jeg nåede desværre ikke at få hans navn.

image

Efter videoen med Michael tog jeg turen ned af de næsten 500 trappetrin. Det var en seriøs lang trappe, og jeg var ret glad for at jeg skulle ned og ikke op! Klinten så fantastisk ud nede fra stranden, især med de efterårsbrune træer på kanten. Jeg var stadig helt målløs over hvor storslået klinten var, og ikke mindst at det er et sted i Danmark!

image

Jeg fortsatte langs stranden sydpå, dog gik det virkelig langsomt. For det første var der stenstrand, som jeg ikke er så gode venner med, men det var egentlig mest fordi jeg hele tiden skulle stoppe op og tage billeder af klinten der konstant forandrede sig jo længere ned af stranden jeg kom. Det var en super tur.

image

Jeg havde en aftale klokken 11:10 om at mødes med Preben som ville løbe med. Da jeg havde passeret Møns Klint kunne jeg godt se at jeg ikke havde meget tid tilbage, men i løb nåede jeg til Klintholm Havn hvor vi skulle mødes.

image
Løbeselskab af Preben

Sammen med Preben løb vi så langs med Møns sydlige kyst indtil vi nåede Hårdbølle Havn på vest Møn. Det var en super hyggelig og flot tur, hvor jeg endnu engang kunne kunne se en masse brune, gule og rødlige blade dale ned fra træerne der stod langs kysten.

image

Det var også en hård tur for trods det at Preben var 60 år løb han godt til, og sidst på turen må jeg indrømme at jeg havde svært ved at følge med! Ved Hårbølle Havn boede Preben ikke langt væk og jeg var så heldig at få husly, så det var perfekt efter en hård dag med meget løb.

Dato: 21. Oktober

Dag: 86

Kilometer (luftlinje): 40 km løb og lidt vandring – ialt 2779 km

Tid i bevægelse: 9:30-15:15 med småpauser

Vejr: 11 grader, overskyet med lidt sol, frisk vind 5 m/s.

image