Yndlings stien

posted in: Danmark Rundt | 0

Jeg havde haft nogle hyggelige dage i Roskilde hos Mogens og min gamle efterskolekammerat Frederik Laurent, hvor fokus havde været på at få spist en masse og slappet af. Imorges blev det så tid til at komme videre.

Mine sko var efterhånden ved at være godt slidte, så jeg startede med at gå ned i byen for at se om jeg kunne finde nogle nye sko. Jeg tænkte at den bedste chance for at finde et par gode sko nok ville være i løbebutikken ‘Løberen’. Desværre forhandlede de kun sko, som jeg ikke ville være bekendt at putte mine fødder i, så jeg må krydse fingre for at mine nuværende sko holder lidt endnu.

image

Da jeg fulgte Roskilde Fjord nordpå så jeg igen en masse flotte svaner. Dem var der åbenbart rigtig mange af i området, for jeg havde også set en del ned langs den modsatte side af fjorden. Et par gange søgte jeg væk fra landevejen og gik helt nede ved vandkanten. Der var en del sten, så det gik ikke så hurtigt men der var flot og jeg kunne se Eskilsø ude i fjorden.

image

Inden Frederikssund mødte jeg en frisk ældre dame der var ude at gå stavgang, og hun tippede mig om en god sti der gik langs fjorden mod Frederikssund. Hun sagde det var hendes yndlings tur, og hvis hun ikke havde gået den i nogle dage fik hun abstinenser. Så jeg fandt derefter stien og fulgte den ind til byen, og ganske rigtigt var det en god tur. Lige uden for byen fandt jeg så en lejrplads i en nyplantede bøgeskov hvor jeg satte min tarp op.

Dato: 7. Oktober

Dag: 72

Kilometer (luftlinje): 35 km løb og vandring – ialt 2306 km

Tid i bevægelse: 10:10-17 med pauser og indkøb

Vejr: 11 grader, overskyet, meget vind 10 m/s.

image