Vordingborg Slotsruin og Falster

posted in: Danmark Rundt | 0

Min far og jeg fandt ikke en shelterplads igår, så vi sov bag i bilen på nogle madrasser min far havde taget med. Det var faktisk også bedre end at sove i en shelter, for jeg lå blødere og der var varmere i bilen.

Imorges sov vi længe og der gik en del tid med at lave en god omgang morgenmad, tilmed skulle jeg have pakket den nye rygsæk og overført billederne fra min mobil til en computer, så jeg kunne få plads til at tage nogle nye.

image
Vordingborg Slotsruin

Til frokost var jeg så endelig færdig og jeg fik sagt farvel til min far som kørte tilbage til Djursland. Mine ben havde det heldigvis godt, så jeg kunne løbe dagens etape og gudskelov for det, ellers var det blevet sent inden jeg var kommet frem.

image
Udsigten fra shelteren

I Vordingborg var jeg lige oppe og vende ved slotsruinen, og så løb jeg ellers over Storstrømsbroen. Det var en lang bro og meget gammel, den så flere steder virkelig slidt ud. Jeg kom over til Falster hvor jeg fandt en shelter ved Sortsø Fritidshavn. Det var et hyggeligt område ned til vandet med en lille lystbådehavn og så lå der også en lille søspejderhytte.

Dato: 24. Oktober

Dag: 89

Kilometer (luftlinje): 28 km løb – ialt 2875 km

Tid i bevægelse: 12-15:45 med pause

Vejr: 12 grader, overskyet med lidt gennemtrængende solstråler, frisk vind 5 m/s.

image