Graver boligen

posted in: Danmark Rundt | 0

Dagen startede meget tidligt da mit vækkeur ringede klokken 3:30. Der gik noget tid ingen jeg fik taget mig sammen til at stikke armene ud af soveposen og få lavet noget morgenmad og herefter få pakket sammen.

Hvorfor skulle jeg så tidligt op, er der nok nogle der tænker, og det tænkte jeg også selv. Men det skyldes at jeg imorgen fredag gerne skulle nå ud til Odden. Der er lang vej, derfor tog jeg en lang dag igår samt stod tidligt op idag, så jeg igen kunne nå at tilbagelægge en masse kilometer.

Jeg startede med at løbe mod Nyborg  i pandelampens skær, men det blev kun til en times tid da kroppen stadig var træt fra igår. Ellers vandrede jeg mod Nyborg Station hvor jeg tog toget over Storebæltsbroen til Korsør, hvorfra turen fortsatte nordpå mod Kalundborg.

image

Det var et langt sejt træk, og jeg kom ikke rigtig igennem nogle natur skønne områder, da dagens fokus var, at komme så mange kilometer som muligt. Jeg havde efterhånden ret ømme ben og tempoet gik langsommere og langsommere, men om eftermiddagen var det som om det værste forsvandt, og jeg kunne igen fortsætte i et anstændigt vandrings tempo. Her havde kroppen nok indstillet sig på at der ikke vankede nogen pause før dagens mål var nået.

image

Planen var at fortsætte til sent ud på aftenen, til jeg nåede en shelter nord for Kalundborg. Men i Rørby mødte jeg graveren Helge, da jeg gik ind til byens kirke for at tanke vand og komme på toilet. Han var virkelig flink og ved siden af kirken lå der et gammel hus der normalt havde været til graveren. Han tilbød mig at sove der og en rigtig seng samt et varmt bad var lige hvad jeg havde brug for efter sådan en lang dag, så det takkede jeg ja til, hvor heldig har man lov at være…

Dato: 24. september

Dag: 61

Kilometer (luftlinje): 63 km vandring og lidt løb – ialt 1957 km

Tid i bevægelse: 4:45-18:30 med pauser og indkøb

Vejr: 14 grader, overskyet men lidt sol sidst på dagen, stille vind 3 m/s.

image