Diget langs sydlolland

posted in: Danmark Rundt | 0

image

Der var dejligt stille i fyrtårnet imorges, men der var ikke andet for end at komme ud i kulden. Det blæste heldigvis ikke så meget og vejret føltes mildt. Jeg løb tilbage ad tangen og kunne en sidste gang nyde det unikke strandeng landskab. Køerne stod det samme sted som igår, og da jeg passerede dem begyndte de skam at løbe med!

image

Jeg fulgte endnu et dige til Rødbyhavn, hvor jeg fik købt ind og fyldt alle mine vanddunke, da jeg ikke var sikker på at kunne tanke vand senere på dagen. Med en noget tungere rygsæk vandrede jeg så videre endnu engang langs med diget.

image

Der var en god grussti på diget, så jeg slap for at gå i vådt græs hvilket passede mig fint. Det blev dog noget ensformigt bare at gå lige ud langs det lange dige.

Sidst på dagen lå der en skov ud til diget. Jeg gik og iagttog træerne der efterhånden havde tabt de fleste af deres blade. Det altid fascinerende med træerne ved kysten. De er lave og skæve og man kan ligefrem se hvordan vind og vejr har påvirket dem.

Dato: 30. Oktober

Dag: 95

Kilometer (luftlinje): 38 km løb og vandring – ialt 3073km

Tid i bevægelse: 7:50-15:40 med pauser og indkøb

Vejr: 8 grader, overskyet, lidt sol, frisk vind 5 m/s.

image