Agressiv Musvåge

posted in: Danmark Rundt | 0

Det var godt at sove i en rigtig seng i nat og jeg var veludhvilet imorges. Da det blev lyst gik jeg op til Kirsten og afleverede nøglen til lejrskolen og takkede for et godt ophold. Jeg vandrede langs Alssundstien til Sønderborg. Stien gik langs Alssund deraf navnet, og på vejen kom jeg igennem en flot skov, hvorfra Preusserne i 1864 sejlede soldater over sunden i slaget om Als.

image

Lige inden Sønderborg stødte jeg på et komisk skilt hvor der stod “Løb ikke, aggressiv Musvåge”. Så det var da godt at jeg havde godt læs på rygsækken og bare vandrede. Jeg kom uskadt til Sønderborg hvorfra jeg fortsatte til Augustenborg, og jeg så desuden ikke noget til Musvågen.

image

Jeg kom forbi Augustenborg Slot som var et stort et af slagsen, og jeg vandrede gennem slotsparken ud til en primitiv lejrplads der lå ud til vandet i en lille skov. Jeg var allerede fremme lidt over frokost, så jeg havde massere af tid. Jeg satte min tarp op og lavede mig en god kop kaffe til min frokost. Tiden inden aftensmaden gik så med at få lavet et lille bål til at varme mig ved hvor jeg sad og tænkte lidt over turen ind til videre og hvor vildt det er at det snart er jul.

image

Dato: 9. December

Dag: 134

Kilometer (luftlinje): 20 km vandring – ialt 4231km

Tid i bevægelse: 8-13 med indkøb

Vejr: 9 grader, sol og delvis skyet, frisk vind 6 m/s.

image