Gaiter trick

posted in: Grej | 0

Jeg har gjort brug af gaiters i det seneste stykke tid, da jeg havde problemer med store mængder sand og andet skidt i mine sko. I den forbindelse har jeg fundet et lille trick til at sætte gaiterne bedre fast på skoene.

Ved at lave to små huler på hver side af skoen under anklen kan man sætte gaiterens kroge fast direkte fast på skoen, istedet for at bruge den normale snor der går under hælen (Jeg bruger gaiters fra inov-8 som har 3 små kroge, andre gaiters burde også kunne bruges hvis de har kroge).

Det er egentlig samme princip som der er lavet fra producentens side på skoen Race Ultra fra Inov-8. Af en eller anden grund er det ikke på andre Inov-8 sko, selvom det vil være meget nemt at tilføje, men så er det jo godt man selv kan fikse det!

Se videoen samt billederne nedenunder hvor jeg prøver at illustrere det, og så håber jeg du kan få samme glæde af dette lille trick som jeg har haft.

 

image

Lav et lille hul på hver side af skoen under den bageste plastik lap som på billedet. Det kan være en fordel at bruge en skarp og spids kniv. Gå langsomt frem, hullet kan altid laves større, men det er svært at lave mindre! Undgå desuden at bruge vold, kniven skulle nødig smutte og ramme dig i hånden eller lave et for stort hul i skoen!

image

image